OnePlus Buds Pro 3 yeni renkleriyle dikkat çekiyor

OnePlus, yeni nesil kulaklıkları OnePlus Buds Pro 3’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu kulaklıkların, kısa süre önce tanıtılan OnePlus Buds 3’ün üzerinde konumlandırılması bekleniyor. OnePlus Buds Pro 3’ün siyah, altın ve yeşil renk seçenekleriyle sunulacağı belirtiliyor. Ancak bu renk seçenekleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir.

OnePlus Buds Pro 3’ün, kişiselleştirilmiş ses için bir EQ, giyme algılama sensörleri, Hızlı Eşleşme desteği, Dolby Atmos ve OnePlus’ın Zen Mode Air özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında çift cihaz bağlantısı, kamera deklanşör desteği ve uzamsal ses yetenekleri bulunuyor.

Lansman tarihleri ve fiyat bilgileri henüz açıklanmamış olsa da, OnePlus Buds Pro 3’ün seleflerinden daha yüksek bir fiyatla gelmesi bekleniyor. İddia edilen yükseltmeler arasında geliştirilmiş ses sürücüleri ve daha iyi pil ömrü bulunuyor. Bu yeni kulaklıkların neler sunabileceğini anlamak için, önceki model olan OnePlus Buds Pro 2’nin özelliklerine bir göz atmak faydalı olabilir.

OnePlus Buds Pro 2, çift 11mm ve 6mm sürücüler, 48dB’ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC), şeffaflık modu, LHDC 5.0 ses kodeği desteği ve oyunlar için 54ms düşük gecikme süresi gibi özelliklere sahip. Ayrıca Bluetooth 5.2, çift cihaz eşleştirme ve şarj kutusuyla toplamda 39 saatlik pil ömrü sunuyor.

OnePlus, son dönemde Çin pazarında OnePlus Pad Pro tabletini de tanıttı. Bu tablet, 12.1 inç 3K IPS LCD ekranı ve 144Hz yenileme hızı ile dikkat çekiyor. Ayrıca Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ile güçlendirilmiş durumda. Çin’de yaklaşık 385 dolar fiyatla satışa sunulan tabletin, global pazarda biraz daha yüksek bir fiyatla sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir